top of page

GESPECIALISEERDE SESSIES

€ 70,- PER UUR EX BTW VOOR EEN INTAKE

De eerste kennismaking


Bij de eerste kennismaking bied ik een gereduceerd tarief, zodat we kunnen bepalen of er een klik is om met elkaar dit traject aan te gaan. Dit is belangrijk voor jou als cliënt om succesvolle resultaten te behalen. Bij het intakegesprek sta ik stil bij de vraagstukken die je hebt en jouw persoonlijke doelen. Boek je sessie en laten we eerst eens kennis maken. Welkom.

€ 100,- PER UUR EX BTW VOOR PARTICULIEREN

De coachsessies


Na de intake en overeenstemming over het coachtraject volgen de sessies. De meeste coachtrajecten duren 5-7 sessies. Ik ga hierbij uit van jouw persoonlijke doelen en werk vanuit die openheid en bereidwilligheid. De sessies duren een uur en ik houd ertussen 3 weken aan. Je zult na een paar sessies echt het verschil al gaan 'voelen'. 

€ 125,- PER UUR EX BTW VOOR ZAKELIJKE CLIËNTEN

Bepalen van professionele doelen


Coaching draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Voor werkgevers heb ik een programma waar ik uitga van professionele doelen voor de coachee, de specifieke omstandigheden en de behoefte van de werkgever. Dit tarief geldt ook voor ondernemers en voor particulieren die gebruik willen maken van een opleidingsbudget vanuit de werkgever.

Tarieven: Pakketten & tarieven

GA ACHTER HET STUUR ZITTEN VAN JOUW LEVEN MET KER COACHING

_MG_0112.jpg
_MG_1464.jpg
_MG_0005.jpg
_MG_1494-2.jpg
_MG_0072.jpg
Tarieven: Welkom
bottom of page