top of page
_MG_1306-2.jpg

OVER KERIM

Professionele coach vanuit het hart

Welkom! Mijn naam is Kerim Albudak, geboren Rotterdammer en ben sinds 2008 actief met talentontwikkeling, HR en coaching binnen de arbeidsbemiddeling. Als professioneel coach begeleid ik professionals met het doorbreken van patronen, het identificeren en bereiken van hun persoonlijke doelen en hoogste intenties. Ik coach mijn cliënten op een manier waarbij ik gebruik maak van de mentale en emotionele ideeën en concepten die zij met zich mee dragen. Eigenlijk creëer ik ruimte in het denken, voelen en ervaren. Hierdoor kom je in je eigen krachtveld te staan. Dit creëert rust in je lijf en hoofd en inspireert tot het denken in oplossingen. Je kunt veel meer dan je denkt. 


Mijn persoonlijke 'why'

Zelf maakte ik kennis met coaching toen ik tegenslagen in het leven ervaarde en die heb overwonnen. Dit heeft mij gemotiveerd mijn passie te volgen en Ker Coaching te starten. Persoonlijke groei en in je kracht komen, is een van de mooiste dingen die je kunt ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat het je leven positief verandert. Het is onderdeel van mijn missie: een mooiere wereld, samen. 

Mijn visie op coaching  


Mijn visie op coaching gaat over het doorbreken van patronen op carrière- en lifegebied. Inzichten rijker worden is wat mij betreft een onderdeel van je proces. Het gaat er juist om dat je je anders gaat voelen en daarbij je leven gaat leiden zoals jij dat wilt. Zodat je duurzaam kunt veranderen. Daarbij gebruik ik met name:

- RETeC: Relatie Emotie Therapie en Coaching

- Neuro Linguïstisch Programmeren

- Neuro-Semantiek 


Ik ben bijzonder trots op het succes van mijn cliënten en kijk ernaar uit om ook jou te mogen begeleiden.

Over Kerim: Over
_MG_0045_edited.jpg

ALLES ZIT AL IN JOU

Over Kerim: Over

BIOGRAFIE

WERKERVARING

Kerim heeft twaalf jaar werkervaring als manager, consultant en coach binnen de arbeidsbemiddeling. Hij is doorgegroeid naar diverse management rollen en heeft verschillende promoties meegemaakt. In 2020 heeft hij zijn vaste baan opgezegd om zijn hart te volgen. Hij is Ker Coaching gestart om mensen te helpen duurzaam veranderen. Kerim inspireert je om te worden wie je bent en te doen waar je voor gekomen bent. 

OPLEIDINGEN

Naast zijn werk heeft Kerim twee avondstudies gevolgd. Later in zijn carrière heeft hij twee professionele coachopleidingen en meerdere erkende trainingen op het gebied van (team)ontwikkeling, leiderschap en coaching gevolgd. Hij gelooft in een leven lang leren en is inmiddels bezig met zijn derde coachopleiding. De coachopleidingen die hij succesvol heeft afgerond zijn NOBCO en NBVH geaccrediteerd. Kerim is aangesloten als coach bij Coachfinder. Hij voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.​

LEVENSERVARING

Kerim heeft in het leven tegenslagen ervaren en die overwonnen. Hierdoor is hij volledig toegewijd aan persoonlijke ontwikkeling. Hij weet als geen ander wat het betekent om te groeien als mens, patronen en barrières te doorbreken en helpt graag anderen om duurzaam te veranderen. Naast het volgen van meerdere opleidingen en trainingen op het gebied van coaching, staat hij zelf onder supervisie van een topcoach. Hij kent de ontwikkelprocessen van een coachtraject zeer goed. "Practice what you preach" is zijn devies. 

VERDER OVER KERIM


Als vrijwilliger is Kerim mentor voor jongeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Hij sport graag en weet anderen te motiveren. Hij staat midden in de maatschappij en is betrokken met arbeidsmarkt-, klimaat- en kansengelijkheid vraagstukken. Kerim heeft Turkse roots en is opgegroeid binnen verschillende culturen. Dit maakt dat hij cultuursensitief is, levensvraagstukken vanuit meerdere dimensies kan benaderen, bruggen kan slaan en in staat is om te verbinden.

Over Kerim: Lijst
bottom of page