top of page
_MG_1306-2.jpg

OVER KERIM

Vanuit het hart

Door persoonlijke omstandigheden ben ik volledig toegewijd aan ontwikkeling. Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om belemmerende gevoelens en hardnekkige patronen te doorbreken. Hoe het voelt om vrijheid te ervaren, opluchting in je gehele lichaam te ervaren, te handelen vanuit een sterk innerlijk weten. Om bepaalde dromen en doelen te bereiken. In mijn werk als coach en trainer help ik graag anderen met duurzame verandering.  

Mijn persoonlijke 'why'

In mijn werk coach maak ik van dichtbij mee hoe coaching  de levens verandert van mijn cliënten. En dat maakt mijn werk als coach ontzettend betekenisvol. Het draagt bij aan mijn missie. Mijn missie om samen een verenigde wereld te creëren. Een wereld waarbij mensen veel gelukkiger zijn met zichzelf en in verbinding zijn. Een wereld waar ik zelf onderdeel van ben. Waar we samen onderdeel van zijn.

Mijn visie op coaching  

Ker Coaching richt zich op emotionele regulatie. Dit bepaalt ons gedrag en kan je niet goed overrulen met je denken. De 'sleutel' ligt in het ontwikkelen van een gezonde emotie regulatie. De verandering zal moeten plaatsvinden over hoe je je voelt.

Mijn visie op training

Ker Training richt zich op impact en vooral impact maken door middel van gedragsverandering. Veel te vaak zijn trainingen en workshops leuk om te volgen, echter hebben ze geen impact op ons gedrag. Hoe dit komt? Omdat het niet gaat waar de echte gedragsverandering over gaat: onze emotionele concepten en hoe wij als mens de wereld vanuit die concepten benaderen.

_MG_0045_edited.jpg

WAT WE VOELEN BEPAALT ALLES

BIOGRAFIE KERIM ALBUDAK

WERKERVARING

Kerim heeft sinds 2010 werkervaring als manager, trainer en coach. Hij is doorgegroeid naar diverse management en HR-rollen binnen multinationals en MKB. In 2021 is hij Ker Coaching & Training gestart om mensen te helpen duurzaam te veranderen. Kerim inspireert je om te worden wie je bent en te doen waar je voor gekomen bent. 

OPLEIDINGEN

 

Kerim heeft meerdere gecertifeerde coachopleidingen afgerond. De coachopleidingen die hij heeft gevolgd zijn ICFNOBCO, NBVH geaccrediteerd. Hij heeft diverse trainingen gevolgd over leiderschap, management, communicatie en de motivatie van de mens. Naast het volgen van opleidingen heeft hij intervisie van een topcoach. Hij kent de ontwikkelprocessen van een ontwikkeltraject zeer goed, is aangesloten als coach bij Coachfinder en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen.​

 

Kerim gebruikt in zijn coaching:

RETeC: Relatie Emotie Therapie en Coaching, NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren, Neuro-semantiek, META Coaching, Transactionele Analyse, Bateson, Systemisch Werken/familieopstellingen en kennis van neurowetenschap, psychologie en het menselijk gedrag.

VERDER OVER KERIM

Kerim heeft 14 maanden gereisd en in het buitenland gewoond, is mentor voor jongeren die een duwtje in de rug kunnen gebruiken en sport graag. Kerim staat midden in de maatschappij en is betrokken met arbeidsmarkt-, klimaat- en kansengelijkheid vraagstukken. Kerim heeft Turkse roots en is opgegroeid binnen verschillende culturen. Dit maakt, samen met zijn buitenland ervaring, dat hij cultuursensitief is, levensvraagstukken vanuit meerdere dimensies kan benaderen, bruggen kan slaan en in staat is om te verbinden.

bottom of page