top of page
_MG_1568.jpg

ECHTE DOORBRAKEN &
DUURZAME VERANDERING

CARRIÈRE & LEIDERSCHAP COACHING

Floreren in je carriere

Carriere & Leiderschap Coaching gaat over het bereiken van je carriere vraagstukken, de doelen die je hebt. Het gaat ook over het doorbreken van patronen om die doelen te behalen. En het gaat ook over Leiderschap. Hoe je weer het gevoel kunt krijgen van 'richting' en ergens volmondig ja of nee op kunt zeggen. Zodat je kunt floreren.  

 

Hoe we optimaal kunnen navigeren binnen organisaties is meestal weerbastiger dan we in eerste instantie denken. Ergens goed in willen zijn. Waardering krijgen in wat je doet. Doorgroeien naar een rol met meer verantwoordelijkheid. Die kans niet krijgen. Het goede voorbeeld 'moeten' zijn. Leider willen zijn of juist niet willen zijn. Een moeizame relatie met je manager of medecollega's. Een moeizame relatie als manager met je medecollega's. Het werken in teamverband. Het intensief werken met klanten. Niet weten wat je wilt. Weten wat je wilt en het niet kunnen realiseren. Het werken met deadlines, targets en/of hoge druk. Het ervaren van werkstress.   Zomaar een greep aan verwachtingen, verlangens, gevoelens waarmee we te maken kunnen krijgen binnen onze carriere.

 

Hoe we optimaal kunnen navigeren binnen organisaties is meestal weerbastiger dan we in eerste instantie denken. En dit niet zo vreemd. De wereld van werk is onderhevig aan allerlei veranderingen. Constant. En wij zelf ook. En dat doet iets met ons. Iets met onze 'gevoelswereld'. We kunnen het gevoel hebben vast te lopen.  ​Die onbewuste interne processen krijgen juist in de sessies de ruimte. Niet in beweging komen of het gevoel hebben vast te lopen heeft ook te maken met ruimte. Maar dan een hele specifieke ruimte: die binnen je gevoelswereld!​

 

Tijdens deze sessies gaan we in op je vraagstukken. Zodat je door middel van gerichte en zeer effectieve wijze van coaching kunt floreren in je carriere. Je keuzes kunt maken vanuit een innerlijk weten. Je kunt doen wat goed voelt.​​​​​

Levensveranderd 

 

Life & Relatie Coaching gaat over het doorbreken van hardnekkige issues, diepgaande patronen en ongewenst gedrag binnen je leven enrelaties. Het is ook een inspirerende manier van coaching. Want het gaat ook over de toekomst. Over de dromen die je hebt, de doelen die je wilt bereiken.   

 

Wij mensen zijn wonderlijke wezens. We kunnen ons dierbaren liefhebben, verbinding maken met de ander en diep verbonden voelen. We kunnen letterlijk het wiel uitvinden, een nieuwe wereld creëren. We kunnen ergens in geloven en hiervoor willen gaan. Wonderlijk en fascinererd eigenlijk. Echter, we kunnen ook samen zijn en toch eenzaamheid ervaren. Of niet meer gelukkig zijn, terwijl het hele 'plaatje' lijkt te kloppen. We kunnen een gevoel van 'leegte' ervaren. We kunnen terugvallen in hardnekkige patronen en die opnieuw herbeleven. We kunnen allerlei inzichten hebben en 'weten' dat bepaald gedrag ongewenst is, en toch kan zich dit herhalen.   

 

Hoe komt dit eigenlijk?

 

Een vraag die mij al flink wat jaren bezig heeft gehouden. Het blijkt dat onze 'gevoelswereld' een onbewust intern proces heeft. Recent neurowettenschappelijk onderzoek geleid door Dr. Lisa Feltman Barret heeft aangetoond dat ons emotionele brein anders werkt dan gedacht. Ons emotionele brein maakt vanaf geboorte, door allerlei ervaringen, concepten aan en stuurt onze emoties aan. Wonderbaarlijk eigenlijk. Het brein orkistreert en regiseert alles wat we ervaren. Echter dit doet het het brein op basis van het verleden en niet van het het hier en nu. En daar ligt de 'sleutel'.   

 

Met Life & Relatie Coaching lossen we door middel van een revolutionaire manier van benaderen de issues die je ervaart op. Dit doen we door middel van individuele en relationele emotie regulatie. Deze vernieuwende manier van coaching is ontwikkeld door veranderdeskundige Wassili Zafiris en is zeer effectief gebleken bij hardnekkige issues. Want als je er goed over nadenkt. Hoe we ons voelen bepaalt alles en laat zich niet goed overrulen met denken. Daar zal de echte verandering ook over moeten gaan; die binnen je gevoelswereld. Zodat je je vrij kunt voelen. Je opluchting kunt ervaren. Je innerlijke rust kunt ervaren. ​​​​​​

Carriere & Leiderschap
Life & Relatie
_MG_1464.jpg

ERVAAR OPLUCHTING, VRIJHEID &
INNERLIJKE RUST 

bottom of page