top of page
Zoeken
  • kerimalbudak

Waarom mijn Turkse roots een superpower is als coach

“Ja precies dat! Dat is precies wat ik bedoel!”


Het viel mij de laatste tijd op dat verschillende vrienden dit willekeurig aangaven waardoor ik mijn licht hierop ben gaan schijnen.


Van kinds af aan begeef ik mij in een wereld waar meerdere talen dwars door elkaar heen lopen. Nederlands, Turks & Engels. In mijn hoofd was er een continue proces aan de gang om een woord, concept of emotie goed te begrijpen.


Of er nu Turkse muziek opstond waarbij ik die emoties probeerde te omschrijven in het Nederlands. Of dat ik voor mijn familie in Turkije vertaalde hoe iets in het Nederlands klonk. Of dat ik mijn vriendje Wouter als jochie van 7, terwijl we aan het spelen waren, Turkse woordjes aan het leren was. (Hier heb ik de benodigde grapjes mee uitgehaald)


Het was pendelen. Net als Hermes die als boodschapper van de Griekse Goden, met de benodigde inleving, pendelde tussen Olympus en de ‘mensen’. Dat pendelen en inleven helpt mij in het hier en nu om de juiste frequentie te vinden als coach. In het Nederlands, dat wel :)


En tegen al die lieve mensen met een multiculturele of andere achtergrond deel ik het volgende: keep your head up high, werk aan jezelf en maak van je achtergrond je gave. Want dat is het.


Vanuit het hart ❤️

Kerim

135 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page